Inleiding

Ervaring
Mijn naam is Martijn Wissing. Ik ben een hardwerkende realist met een sterk analytisch oog. Na een opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Saxion in Enschede begon ik bij PricewaterhouseCoopers in de controlepraktijk. Na vier jaar werd ik gevraagd om bij ROS Managementregie te komen werken als organisatieadviseur. In die functie heb ik een diversiteit aan bedrijven geholpen weer financieel gezond te worden door het uitvoeren van reorganisaties, herstructureringen, interim-management en interim-control.

Meerwaarde advies
Vijf jaar later ging ik aan de slag als controller bij de In het Veldgroep te Enschede waar ik samen met het management en de directie een sterke financiƫle groei wist te realiseren voor het bedrijf. Door die verschillende ervaringen groeide bij mij het besef dat ik met een eigen onderneming klanten nog beter van dienst kan zijn. Op 7 juli 2011 was Meerwaarde advies een feit.

Realiteit
Ik heb aan diverse kanten van de gesprekstafel gezeten en weet hierdoor precies wat een organisatie in problemen nodig heeft. Ik houd niet van halve waarheden. Alleen de realiteit kan een onderneming weer gezond maken. Bedrijven hebben directe handvatten nodig om op de juiste koers te komen. Door het stellen van onconventionele vragen krijg ik de ware aard van een probleem boven tafel. Organisaties waarderen mij om mijn betrokkenheid en sterke drive om problemen te helpen oplossen. Op die manier kan een afdeling of organisatie weer optimaal draaien.